106415
Książka
W koszyku
Gotowanie na parze sprzyja zdrowiu, ponieważ pozwala surowcom zachować wszystkie ich substancje odzywcze i prawie nie wymaga stosowania tłuszczu. Ten sposób przyrządzania posiłków przynosi wspaniałe efekty w odniesieniu do praktycznie wszystkich potraw, zarówno z warzyw, ryb i owoców morza, kurczaka, mięsa, a takze deserów. W małym mieszkanku pozwala z łatwoscią przygotować cały posiłek jednocześnie w jednym garnku. Zasady i metody gotowania przedstawiono w tej książce w sposób bardzo przejrzysty, a zawarte w niej przepisy (60) pozwolą na sprawdzenie nowo zdobytej wiedzy. Gotowanie na parze jest bardzo proste, a ryzyko niepowodzenia przaktycznie minimalne.
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641/642 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. Magazyn (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641/642 (1 egz.)
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej