106415
Książka
W koszyku
Przemysł spożywczy prężnie się rozwija i nieustannie zachodzą w nim zmiany oraz wdrażane są nowe technologie produkcji żywności. Postępująca globalizacja gospodarki wymusza ujednolicenie standardów zarządzania jakością, kontroli jakości i bezpieczeństwa żywności. Do tych procesów są dostosowywane programy kształcenia technologów żywności oraz oferta kursów i studiów uzupełniających dla osób pracujących w przemyśle spożywczym.
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 663/664 Magazyn, 663/664 (2 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s. 461-462. - Indeks.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla studentów wydz. technologii żywności i techniki rolniczej akademii rolniczych oraz studentów specjalizujących się w zagadnieniach dotyczących aparatury przemysłu spożywczego.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej