106398
Book
In basket
Marynaty i przetwory / [wybór i opracowanie tekstów Jolanta Bąk]. - Bielsko-Biała : Wydawnictwo Dragon, copyright 2012. - 143, [1] strona : ilustracje kolorowe ; 25 cm.
(Dobra Kuchnia)
Do najpopularniejszych metod utrwalania produktów zalicza się marynowanie i kwaszenie. Dzięki nim otrzymujemy pełnowartościowy i smaczny produkt. Przygotowane w zaciszu własnego domu, z wyselekcjonowanych, zdrowych warzyw i owoców przetwory, to prosty i pewny sposób na zatrzymanie smaków lata i jesieni w słoiku. Marynaty i przetwory kwaszone to zbiór przepisów na przetwory, po które najczęściej sięgamy, gdy w sklepach brakuje świeżych warzyw i owoców.
Availability:
There are copies available to loan: sygn. 641/642 (1 egz.)
Notes:
General note
Na okładce podtytuł: tradycyjne i sprawdzone przepisy.
Bibliography, etc. note
Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again