106415
Książka
W koszyku
Podręcznik jest kompleksowym opracowaniem łączącym w sposób bardzo trafny, : zootechnikę, przetwórstwo i towaroznawstwo, dając pełny obraz konsumentowi, jakie czynniki warunkują jakość surowca, jak technologia wpływa na produkt uzyskany z tego surowca i jak można ocenić końcowy produkt. Podręcznik przeznaczony jest dla studentów uczelni rolniczych i ekonomicznych, w głównej mierze kierunków towaroznawstwo, technologia żywności i żywienia człowieka, dietetyka, zootechnika, bezpieczeństwo żywności. Znajdzie on również odbiorców wśród pracowników służb zootechnicznych i surowcowych oraz obsługi celnej, którzy z racji wykonywania zawodu mają kontakt z różnego typu surowcami zwierzęcymi i produktami ich przetwórstwa.
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 663/664 Magazyn (2 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 66/68 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz. - Indeks.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Podręcznik dla studentów uczelni rolniczych i ekonomicznych
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej