Sorting
Source
Katalog zbiorów
(1)
Form of Work
Książki
(1)
Status
available
(5)
Branch
Wypożyczalnia dla Dorosłych
(1)
F.1 - Botaniczna
(1)
F.2 - Żeromskiego
(1)
F.5 Dorośli - Mickiewicza
(1)
F.6 Dorośli - Tańskiego
(1)
Author
Bodin Héléne (1960- )
(1)
Edholm Christer
(1)
Fabisiak Emilia
(1)
Nilsson Pepe
(1)
Year
2000 - 2009
(1)
Country
Poland
(1)
Language
Polish
(1)
Subject
Kucharstwo
(1)
1 result Filter
Book
In basket
Gotowanie na parze sprzyja zdrowiu, ponieważ pozwala surowcom zachować wszystkie ich substancje odzywcze i prawie nie wymaga stosowania tłuszczu. Ten sposób przyrządzania posiłków przynosi wspaniałe efekty w odniesieniu do praktycznie wszystkich potraw, zarówno z warzyw, ryb i owoców morza, kurczaka, mięsa, a takze deserów. W małym mieszkanku pozwala z łatwoscią przygotować cały posiłek jednocześnie w jednym garnku. Zasady i metody gotowania przedstawiono w tej książce w sposób bardzo przejrzysty, a zawarte w niej przepisy (60) pozwolą na sprawdzenie nowo zdobytej wiedzy. Gotowanie na parze jest bardzo proste, a ryzyko niepowodzenia przaktycznie minimalne.
This item is available in 5 branches. Expand the list to see details.
There are copies available to loan: sygn. 641/642 (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. Magazyn (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. 64 (1 egz.)
There are copies available to loan: sygn. 641/642 (1 egz.)
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again