106415
Książka
W koszyku
Chcesz zadbać o swoje zdrowie i zmienić sposób odżywiania? Słyszałeś kiedyś o poście Doktor Dąbrowskiej? Jeśli nie, sięgnij po książkę pod tytułem "Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską?. Domowe sposoby" autorstwa Beaty Anny Dąbrowskiej i dowiedz się co nieco na ten temat. Jeżeli jesteś w trakcie postu doktor Ewy Dąbrowskiej bądź masz zamiar przeprowadzić go w najbliższym czasie, książka zatytułowana "Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską?. Domowe sposoby" podpowie Ci, na jakim etapie możesz wdrożyć produkty fermentowane. Dlaczego warto to robić? Odpowiedzi znajdziesz oczywiście w lekturze. Dowiesz się również, jak wybrać odpowiednie warzywa do kiszenia, jak przeprowadzić proces kiszenia, gdzie to zrobić i dlaczego warto zrobić to samodzielnie. Nie ulega bowiem wątpliwości, iż kiszonki przyczyniają się do poprawy stanu zdrowia. Jeśli spodoba Ci się kiszenie warzyw, możesz zabawić się w kiszenie całych dań. Jak tego dokonać, podpowie Ci sama autorka. Przepisy zawarte w książce pod tytułem "Kiszenie i fermentacja z dr Ewą Dąbrowską?. Domowe sposoby" nie są banalne, a połączenia smaków mogą być dla niektórych wręcz zaskakujące, oczywiście pozytywnie. Propozycje są doskonale zbilansowane. Lektura ta przyda się każdemu, kto świadomie chce dbać o swoją dietę i zdrowie. Beata Anna Dąbrowska jest autorką znanych książek dotyczących metod żywienia Ewy Dąbrowskiej. Prywatnie jest zaś jej synową.
Status dostępności:
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641/642 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Na okładce: Zdrowa i naturalna kuchnia na co dzień.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia, netografia na stronie 247.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej