Kuchnia wegańska
Sortowanie
Źródło opisu
Kartoteka zagadnieniowa
(8)
Forma i typ
Artykuły
(8)
Autor
Adamczyk Anna
(1)
Dębek Katarzyna
(1)
Gulbicka Kamila
(1)
Kibil Iwona
(1)
Smolińska-Borecka Ewa
(1)
Staniszewska Natalia
(1)
Wilson Mark
(1)
Wodzińska Justyna
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(6)
2010 - 2019
(2)
Okres powstania dzieła
2001-
(2)
Kraj wydania
Polska
(8)
Język
polski
(8)
Temat
COVID-19
(48)
Praca
(38)
Internet
(37)
Odżywianie
(37)
Kosmetyki
(31)
Kuchnia wegańska
(-)
Rodzina
(28)
Dzieci
(27)
Kosmetyka
(26)
Sztuczna inteligencja
(26)
Dietetyka
(25)
Ludzie a zwierzęta
(25)
Relacje międzyludzkie
(23)
Żywność
(23)
Odnawialne źródła energii
(22)
Technologie informacyjno-komunikacyjne (ICT)
(22)
Żywienie chorych
(21)
Motywacja pracy
(20)
Nastolatki
(20)
Praca zdalna
(20)
Prawo pracy
(20)
Kobieta
(19)
Ludzie starzy
(18)
Zmiany klimatyczne
(18)
Cyberprzestępczość
(17)
Koronawirusy
(17)
Kultura pracy
(16)
Media społecznościowe
(16)
Otyłość
(16)
Ubóstwo
(16)
Zarządzanie zasobami ludzkimi (HRM)
(16)
Nałóg
(15)
Polityka społeczna
(15)
Rynek pracy
(15)
Agresywność
(14)
Autyzm
(14)
Diagnostyka medyczna
(14)
Ochrona środowiska
(14)
Postawy
(14)
Skóra (anat.)
(14)
Technologie mobilne
(14)
Wypalenie zawodowe
(14)
Marketing
(13)
Młodzież
(13)
Zanieczyszczenie powietrza
(13)
Artykuł z czasopisma fachowego
(12)
Rzeczywistość wirtualna
(12)
Stres
(12)
Uzależnienia medialne
(12)
Zarządzanie
(12)
Bezpieczeństwo żywności
(11)
Dziecko
(11)
Emerytura
(11)
Hakerzy
(11)
Pozapłacowe świadczenia pracownicze
(11)
Społeczna odpowiedzialność biznesu (CSR)
(11)
Turystyka
(11)
Wirusy
(11)
Właściwości prozdrowotne
(11)
Zmysły
(11)
Asystenci rodzin
(10)
Gospodarka odpadami
(10)
Komórki macierzyste
(10)
Koty
(10)
Macierzyństwo
(10)
Mobbing
(10)
Olej rzepakowy
(10)
Recykling
(10)
Rodzicielstwo
(10)
Szczepionki
(10)
Uczniowie
(10)
Uczucia
(10)
Uzależnienie (nałóg)
(10)
Wykluczenie społeczne
(10)
Zachowanie żywieniowe
(10)
Zwierzęta
(10)
Zwierzęta domowe
(10)
Świadczenia społeczne
(10)
5G (technologia mobilna)
(9)
Alergia
(9)
Bezpieczeństwo teleinformatyczne
(9)
Biotechnologia
(9)
Depresja psychiczna
(9)
Dobrostan psychiczny
(9)
Jedzenie (czynność)
(9)
Klimat
(9)
Konsumenci (ekon.)
(9)
Kosmetyka lekarska
(9)
Miasta
(9)
Migracje
(9)
Nastrój (psychologia)
(9)
Odpady z tworzyw sztucznych
(9)
Przedsiębiorstwo
(9)
Starzenie się
(9)
Stres zawodowy
(9)
Suplementy diety
(9)
Tarczyca
(9)
Telefonia komórkowa
(9)
Tworzywa sztuczne
(9)
Usługi elektroniczne
(9)
Zaburzenia odżywiania
(9)
Gatunek
Artykuł z czasopisma fachowego
(5)
Artykuł z czasopisma lifestylowego
(1)
Artykuł z czasopisma popularnonaukowego
(1)
Artykuł z gazety
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(6)
Medycyna i zdrowie
(5)
Nauka i badania
(1)
Praca, kariera, pieniądze
(1)
8 wyników Filtruj
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Nastolatek na diecie roślinnej : jak zapobiegać niedoborom pokarmowym / Anna Adamczyk. // Food Forum.- 2021, nr 5, s. 65-70.; Toż : Food Forum.- 2024, nr 1, s. 49-58.
Dokument nadrzędny: Food Forum.
Dokument nadrzędny: Food Forum.
Jak uniknąć niedoborów pokarmowych na diecie roślinnej. Które składniki wymagają u dorastających wegan suplementacji i w jakich dawkach.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Rośliny na zdrowie / Kamila Gulbicka. // Vege.- 2023, nr 7-8, s. 20-23.
Dokument nadrzędny: Vege.
Korzyści zdrowotne wynikające ze stosowania diety roślinnej.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Mięso niemile widziane / Ewa Smolińska-Borecka. // Przegląd.- 2019, nr 49, s. 20-22.
Dokument nadrzędny: Przegląd.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej