Nowa żywność
Sortowanie
Źródło opisu
Kartoteka zagadnieniowa
(7)
Forma i typ
Artykuły
(7)
Autor
Domagała Mikołaj
(1)
Długoński Łukasz
(1)
Hasiak Joanna
(1)
Mroczek Janusz R
(1)
Mroczek Karolina
(1)
Ptasiuk Weronika
(1)
Tomaka Marek
(1)
Wilson Mark
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(7)
Okres powstania dzieła
2001-
(3)
Kraj wydania
Polska
(7)
Język
polski
(7)
Temat
COVID-19
(48)
Praca
(38)
Internet
(37)
Odżywianie
(37)
Kosmetyki
(31)
Nowa żywność
(-)
Rodzina
(28)
Dzieci
(27)
Kosmetyka
(26)
Sztuczna inteligencja
(26)
Dietetyka
(25)
Ludzie a zwierzęta
(25)
Relacje międzyludzkie
(23)
Żywność
(23)
Odnawialne źródła energii
(22)
Technologie informacyjno-komunikacyjne (ICT)
(22)
Żywienie chorych
(21)
Motywacja pracy
(20)
Nastolatki
(20)
Praca zdalna
(20)
Prawo pracy
(20)
Kobieta
(19)
Ludzie starzy
(18)
Zmiany klimatyczne
(18)
Cyberprzestępczość
(17)
Koronawirusy
(17)
Kultura pracy
(16)
Media społecznościowe
(16)
Otyłość
(16)
Ubóstwo
(16)
Zarządzanie zasobami ludzkimi (HRM)
(16)
Nałóg
(15)
Polityka społeczna
(15)
Rynek pracy
(15)
Agresywność
(14)
Autyzm
(14)
Diagnostyka medyczna
(14)
Ochrona środowiska
(14)
Postawy
(14)
Skóra (anat.)
(14)
Technologie mobilne
(14)
Wypalenie zawodowe
(14)
Marketing
(13)
Młodzież
(13)
Zanieczyszczenie powietrza
(13)
Artykuł z czasopisma fachowego
(12)
Rzeczywistość wirtualna
(12)
Stres
(12)
Uzależnienia medialne
(12)
Zarządzanie
(12)
Bezpieczeństwo żywności
(11)
Dziecko
(11)
Emerytura
(11)
Hakerzy
(11)
Pozapłacowe świadczenia pracownicze
(11)
Społeczna odpowiedzialność biznesu (CSR)
(11)
Turystyka
(11)
Wirusy
(11)
Właściwości prozdrowotne
(11)
Zmysły
(11)
Asystenci rodzin
(10)
Gospodarka odpadami
(10)
Komórki macierzyste
(10)
Koty
(10)
Macierzyństwo
(10)
Mobbing
(10)
Olej rzepakowy
(10)
Recykling
(10)
Rodzicielstwo
(10)
Szczepionki
(10)
Uczniowie
(10)
Uczucia
(10)
Uzależnienie (nałóg)
(10)
Wykluczenie społeczne
(10)
Zachowanie żywieniowe
(10)
Zwierzęta
(10)
Zwierzęta domowe
(10)
Świadczenia społeczne
(10)
5G (technologia mobilna)
(9)
Alergia
(9)
Bezpieczeństwo teleinformatyczne
(9)
Biotechnologia
(9)
Depresja psychiczna
(9)
Dobrostan psychiczny
(9)
Jedzenie (czynność)
(9)
Klimat
(9)
Konsumenci (ekon.)
(9)
Kosmetyka lekarska
(9)
Miasta
(9)
Migracje
(9)
Nastrój (psychologia)
(9)
Odpady z tworzyw sztucznych
(9)
Przedsiębiorstwo
(9)
Starzenie się
(9)
Stres zawodowy
(9)
Suplementy diety
(9)
Tarczyca
(9)
Telefonia komórkowa
(9)
Tworzywa sztuczne
(9)
Usługi elektroniczne
(9)
Zaburzenia odżywiania
(9)
Gatunek
Artykuł z czasopisma przyrodniczego
(3)
Artykuł z czasopisma fachowego
(2)
Artykuł z czasopisma lifestylowego
(1)
Artykuł z czasopisma popularnonaukowego
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(5)
Nauka i badania
(5)
Inżynieria i technika
(1)
Medycyna i zdrowie
(1)
Prawo i wymiar sprawiedliwości
(1)
Rolnictwo i leśnictwo
(1)
7 wyników Filtruj
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Dokument nadrzędny: Food Forum.
Właściwości prozdrowotne owadów jadalnych.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Dokument nadrzędny: Food Forum.
Owady wpisane na listę nowej żywności. Jak wygląda to od strony prawnej?
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Dokument nadrzędny: Vege.
Proces produkcyjny mięsa laboratoryjnego.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Dokument nadrzędny: Aura.
Proces produkcyjny mięsa laboratoryjnego.
Brak okładki
Artykuł
W koszyku
Brak okładki
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej